Dostava

Blago, naročeno v spletni trgovini Motos.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi v našem skladišču v Kopru, bodo vsa naročila opravljena do 12h opremljena še isti ali naslednji dan. Naši spletni trgovini  www.motos.si  posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa vas kurir o pošiljki tudi obvesti in tako se dogovorite za ponovno dostavo paketa.

Blago lahko prevzameš tudi osebno v našem skladišču v Kopru; Pristaniški ulica (po predhodnem dogovoru). Tako se izogneš stroškom dostave in obenem izkoristiš priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki bodoz veseljem svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.

Strošek dostave

Strošek dostave za Slovenijo:

TEŽA (kg) € brez DDV

do 2kg

5,4€
od 2kg do 5kg 6,4€
od 5kg do 10kg 7,2€
od 10kg do 15kg 8,1€
  • Ob naročilu nad 90,00 € je dostava za vas brezplačna

Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestiš, da želiš dostavo na drug naslov. V kolikor bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče namreč ne mara izgubljene prtljage - ali paketov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo.

Če te v času dostave ni na predivdenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

Paket gre od nas še isti dan!

Paket bomo opremili in odposlali od nas še isti dan, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevaj naslednje priporočilo:

  • naročilo oddaj čimprej - potrjeno mora biti najkasneje do 12. ure.

Včasih telefonski klic pomaga zaobiti kakšno od teh pravil, ampak če je izjem preveč, potem pravilo ni več pravilo, zato prosimo za razumevanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, te bomo o roku dostave artikla obvestili. V tem primeru upoštevaj naslednja pravila:

  • če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, ti bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru ti bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi;
  • če bo čakalna doba zelo dolga, te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličaš čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.


Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokliči (05 903 1372) ali pošlji elektronsko pošto na [email protected]

Motos © 2024.